Baba Fotókártyák az emlékezetes pillanatok megörökítéséért

Baba és Kölyök Fotókártyák: segítségükkel nyomon követheted kisbabád, gyermeked fejlődésének legfontosabb állomásait. Hogyan használd? Válaszd ki a csomagból a megfelelő kártyát, tedd a kisbabád mellé, írd rá a dátumot és fotózd le. Az így elkészült fotót megoszthatod közösségi oldaladon, albumba rendezheted, hogy később aztán kedvedre nosztalgiázhass.

Kismama Fotókártya: kövesd nyomon már a pocakodban a kisbabád fejlődését, illetve a terhességed minden fontos mérföldkövét

Esküvői Fotókártyák menyasszonyoknak: Szeretnéd évek múlva is pontosan tudni, hogy mikor mondtál igent a ruhára? Szeretnéd az előkészületek legfontosabb momentumait megörökíteni? Ha igen, akkor ezt a különleges kártyacsomagot éppen Neked találták ki. Hogyan használd? Írd rá az aktuális dátumot, fotózd le magad vele, és az így elkészült képet oszd meg a közösségi oldaladon, vagy gyűjtsd össze egy albumba, hogy akár 50 év múlva is emlékezz arra a pillanatra, amikor igent mondtál a ruhára.

Fotókártya csomagjaink 32 db különböző kártyát tartalmaznak, és A6 méretben érhetőek el. Ár: 2500 Ft

Baba Fotókártyák

Az erdő állatai

      

Szafari

 

Üdv. a fedélzeten – kislány

 

Üdv. a fedélzeten – kisfiú

 

Az első karácsony

 

Kölyök Kártyák

Kislány

Star Wars

 

Kismama Kártya

  Esküvői Fotókártya

 

 

A kártyacsomag megrendelhető a nikolett@szegedoffice.hu címen vagy személyesen megvásárolható szegedi irodánkban (Batthyány u. 17.).