Céges Karácsony, Mikulás

Céges Mikulás

A SzegedOffice karácsonyi és Mikulás rendezvényeivel olyan új lehetőségeket kínál, amelyek garantálják a pozitív élményt, az emlékezetességet a kollégák és/vagy a partnerek számára.  Mint ahogyan alábbi ajánlatunkból is kitűnik, célunk az, hogy közösségi élményeket építsünk, mert hisszük, hogy egy sikeres rendezvény befektetés, amely megkülönböztet, és meghaladja a várakozásokat.

Mikulás műsor

Zenés, jelmezes, díszletes, vidám kis előadásunkban tehetséges fiatalok alakítják a Mikulás kísérőit, a manókat és rénszarvasokat, de a produkció során természetesen megérkezik maga az öreg nagyszakállú is, és kiosztja a gyerekeknek a csomagokat.

A műsor ideje a csomagosztás nélkül kb. 20 perc.

   

Kézműves sarok

A gyerekek hagyományos (pl. papír) és különleges (pl. dekor kupak) anyagokból készítenek jelmezes segítőink közreműködésével karácsonyi díszeket, amiket aztán hazavihetnek.

A program nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is élvezetes program.

   

Kalandozások Mikulásországban

A gyerekek játékos feladatokon keresztül (pl. Mikulásmemória, Télapókirakó, MikulásKvíz, Botnyalókahorgász stb.) utazhatják át Mikulásországot. Egy-egy feladat megoldását követően lepecsételjük a menetlevelüket. Akinek sikerül minden pecsétet összegyűjtenie, a menetlevelet bedobhatja a Mikulás postaládájába, és postafordultával megkapja az ajándékot, vagy Mikulásország oklevelét.

         

Árajánlatot kérek

Játszósarok

Gyerekeknek az önfeledt szórakozást, felnőtteknek az önfeledt pihenést garantálja játszósarkunk, amely az alábbi elemekből épül fel: a korosztálynak megfelelő kisebb játékok (építők, autók, babák, készségfejlesztők), műanyag csúszda és házikó, kiskonyha, gyereksátor, játszószőnyeg, mesekönyvek, rajzasztalkák székekkel, színes ceruzákkal, zsírkrétákkal, kifestőkkel, PS4 játékok, 2 fő személyzet (pedagógus)

     

Fotósarok

Fotóháttér, mókás jelmezek, kiegészítők és/vagy fotópálcák, egy profi fotós, egy nagy csíííííííííííz és az elkészült kép, amit 24 órán belül továbbítunk. Ez a fotósarok.

   

Catering

Szendvics, Kalács, Üdítő, Kakaó, Sós és édes hagyományos aprósütemények, Cupe cake (a dekoráció színével megegyező habbal), Cake-pop, személyzet, az alkalomhoz illő dekoráció, kiegészítők, kellékek (terítő, kasír, szalvéta, asztaldíszek, evőeszközök)

   

Dekoráció

Mikulásország hangulatához illő vidám, kreatív dekorációinkkal célunk elkápráztatni a gyermekeket. A dekoráció az alábbi elemekből épül fel: felfújható Mikulás, műhó, selyem organza, hagyományos faszánkók, függő dekorációk, hópelyhek, fényfüggönyök, jégcsap girlandok, hófehér székszoknyák, karácsonyi díszek, óriás ajándékcsomagok

   

Árajánlatot kérek

Céges Karácsony

A SzegedOffice karácsonyi és Mikulás rendezvényeivel olyan új lehetőségeket kínál, amelyek garantálják a pozitív élményt, az emlékezetességet a kollégák és/vagy a partnerek számára.  Mint ahogyan alábbi ajánlatunkból is kitűnik, célunk az, hogy közösségi élményeket építsünk, mert hisszük, hogy egy sikeres rendezvény befektetés, amely megkülönböztet, és meghaladja a várakozásokat.

Winter Wonderland Party

Vállaljuk céges karácsonyi ünnepségek, évvégi vagy éppen az egyre nagyobb divattá váló éveleji rendezvények teljes körű előkészítését és lebonyolítását. Hivatásunk, hogy olyan különleges programokat keltsünk életre, amelyeket az ügyfelei, partnerei, kollégái sokáig emlegethetnek. Egyedi módon, vállalkozásra szabva tervezünk és szervezünk, miközben komolyan vesszük a mókát.

Szolgáltatások: Nyomdai munkálatok, Helyszín-foglalás, Dekoráció, Catering, Programszervezés, Műsorszervezés, Színpadtechnika, Egyedi aján-dékok, Fotó-Videó, Zeneszolgáltatás, Személyzet

   

Téltusa vetélkedő

Játékos, humoros vetélkedő a téli ünnepkörnek megfelelő ügyességi és szellemi feladatokkal, illetve annak minden látványos eszközigényével, műsorvezetéssel, projektorral, személyzettel.

Igazi kikapcsolódás a fárasztó hétköznapokat követően, olyan játékokkal, amelyekben végül még az egyébként unott kollégák is élvezettel vesznek részt.

Repertoárunkból mindig a cégre, a résztvevőkre szabottan választjuk ki azt a 8-10 játékot, amely garantáltan feldobja az estét.

   

Árajánlatot kérek

Karitatív kézműves sarok

A kollégák közösen, saját kezűleg elkészítik azokat az ajándékokat, amelyeket aztán együttesen felajánlanak jótékonysági célra.

A kézműves sarokban készülhet képkeret, karácsonyfadísz, asztaldísz, de akár egy-egy komplex csomag is. Mindehhez természetesen minden eszközt, kelléket és személyzetet is biztosítunk.

   

Fotósarok

Mókás jelmezkiegészítők és propsok, sematikus vagy dekorált fotóháttér, egy profi fotós és a lehetőség, hogy a partyra másnap is emlékezzenek a kollégák. Az elkészült képeket 24 órán belül továbbítjuk.

   

Professzionális csokoládé- és sajtszökőkút személyzettel

Professzionális csoki- és sajtszökőkútjaink remek kiegészítői bármilyen rendezvénynek. Prémium minőségű belga csokoládéink és speciális cheddar sajtszószunk gondoskodnak arról, hogy finom, LED emeletes bemutatótálunk pedig arról, hogy látványos legyen.

Bővebb információ ITT.

   

Karácsonyi videóképeslap forgatás

Szórakozás, csapatépítés és promóció egyben!

Ha szeretne egy különleges programmal kedveskedni a kollégáknak és a partnereit, ügyfeleit is szeretné meglepni valami egészen rendkívülivel, akkor a legjobb megoldás a karácsonyi videóképeslap forgatás.

Képzelje el a partnerei, ügyfelei arcát, amikor kinyitják az ez évi karácsonyi üdvözletét, és a sablonos e-mail helyett, valami igazán egyedit találnak, amit egykönnyen biztosan nem fognak elfelejteni. Például az értékesítő kollégákat rénszarvasnak és manónak, Önt pedig Mikulásnak öltözve, ahogyan vidáman éneklik a Jingle Bellst.

Árajánlatot kérek