Csapatépítés: Mobil szabadulójáték

Gyilkosság Hollywoodban

Hulljon le a lepel a gyilkosról, és kinyílik a szabadságot jelentő ajtó!

Szeretnél egy nagyszerű élményben részt venni?
Szeretnél kiszabadulni Hollywood egyik legrégibb filmstúdiójából?
Szeretnéd mindeközben felfedni a gyilkos kilétét?
Ha a válasz igen, akkor „házhoz” visszük Neked a (rém)álomgyárat.

A játék a hagyományos szabadulószobák világát idézi rengeteg megfejtésre váró rejtvénnyel és logikai feladattal, kinyitásra váró ládákkal és bőröndökkel, amelyekkel újabbnál újabb kihívások elé néznek a játékosok. Ha a csapat elakadna, csak semmi pánik, a játékhelyiséget bekamerázzuk, és folyamatosan nyomon követjük a játék alakulását, a játékosokkal pedig walky talky-n keresztül kommunikálunk.

Szabadulójátékunk céges csapatépítőkön túl bármilyen rendezvényre (partnertalálkozó, családi nap, fesztivál, baráti összejövetel stb.), és bármilyen helyszínre kitelepíthető.

   

Egyszerre maximum 10 fő játszhat, 5 fő felett különféle pozíciókat is kapnak a játékosok (rádiós, felíró, koordinátor, nyomgyűjtő stb.). A játéknak kétféle nehézségi fokozata van. Alapvetően 60 perc a játékidő, de a nehezített pályán 90 perc áll a csapat rendelkezésére a kiszabadulásra. Ezt követően 30 percre van szükségünk a következő játék elindításához. Amennyiben több csapat is játszik, úgy versenyt is szervezünk, de emlékként egy-egy oklevelet minden esetben kapnak a játékosok. Igény esetén az éppen nem játszó csapat(ok) számára egyéb programokkal is készülünk.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
- a szabadulójáték helyszínre telepítése
- a szabadulójáték felépítése (kb. 2 órát vesz igénybe)
- speciális játékeszközök biztosítása
- oklevelek
- személyzet

Extra szolgáltatások:
- catering
- Igény esetén partnercégünk a SpeechTech trénerei is nyomon követik a játékot, és teamanalízist készítenek, amelyet később prezentálnak
a megrendelő felé.
- kísérőprogramok szervezése

    

A sztori: A hollywoodi álomgyár emblematikus helyszínén, az egyik legrégibb filmstúdióban vagyunk, ahova turisták is ellátogathatnak és betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé. Kíváncsiságotok azonban letérített Titeket a megszokott túraútvonalról, hamarosan ebben a különleges, elhagyatott helyiségben találtátok magatokat, amelyben igazi összevisszaság uralkodik. A szoba jelmezeket, régi és új filmes kellékeket, lezárt ládákat… na meg rengeteg titkot rejt. Az álomgyárból rémálomgyár lesz, amikor rájöttök, hogy nem tudjátok kinyitni az ajtót, és a szoba foglyaivá váltok. Amikor alaposabban körül néztek, megakad a szemetek egy diktafonon…

Hamarosan elkészül következő mobil szabadulójátékunk is, így nagyobb létszám esetén párhuzamosan akár két csapat is játszhat.

Kérem az árajánlatot!