Csapatépítő programok

Csapatépítő tréningek

Nincs két egyforma szervezet, minden szervezetet a benne dolgozók alakítanak, formálnak, határoznak meg. Éppen ezért minden szervezetnek megfelelő kompetenciákkal rendelkező, motivált, egymással együttműködő, egymással bizalmi kapcsolatot kialakító és egymással jól kommunikáló, a céghez lojális munkavállalókra van szüksége ahhoz, hogy évről évre a célul kitűzött lehető legjobb teljesítményt érje el.

„…önzetlen csapatmunkával lehet csak nagy hegyeket mászni.”
James Ramsey Ullman

Csapatépítő rendezvényeiken igény szerint profi trénert is biztosítunk, ugyanakkor az élményadásra is nagy hangsúlyt fektetünk. A programok önmagukban is megrendelhetők, de összeköthetők céges ünnepekkel, partnertalálkozókkal, workshopokkal stb.


Kocsmalimpia

„Mert a jó játékhoz csapatmunka kell!”
Oravecz Nóra

Piros kockás terítők, füstös blues zene, zsíros kenyér, marhapörkölt, sültes tálak, sör, bor, pálinka…
A program során kétfős csapatok versenyeznek egymással, és mérik össze erejüket a legnépszerűbb kocsmasportokban. Ha pedig sport, akkor természetesen az edzés sem maradhat el. A küzdelmet megelőzően egy profi csapatépítő tréner készíti fel a versenyzőket a lehető legjobb eredmény elérésére (a sportban és a munkában egyaránt).

Választható versenyszámok: csocsó, szkander, darts, Guitar Hero, beer pong, karikadobás, íjászat, agytorna, zenefelismerés, ulti, póker + esélykiegyenlítés.

Az alapcsomag az alábbiakat foglalja magában: helyszín, játékeszközök, verseny megtervezése a résztvevők számának függvényében, program előkészítése, levezetése, személyzet, ruhatár, hangosítás, kupa, dekoráció

Plusz választható szolgáltatásaink erre a programra:

 • Catering: zsíros kenyér, marhapörkölt, sültes tál
 • Italcsomagok
 • Fotó/Videó
 • Tréner
 • Karaoke
 • Élő zene
 • Egyedi elképzelések

Már 2500 Ft + Áfa/főtől
Kérje árajánlatunkat ITT.


Céges filmforgatás

Legyen a cég a filmtörténelem egén a legújabb és legfényesebb csillag!

Céges film: Most lehetőség van casting nélkül is egy film szereplőjévé válni, és megtapasztalni a sztárok olykor kemény, de egy napra mindenképpen irigyelt életét. Lehet remake, spin-off, crossover vagy egy teljesen új sztori, teljesen új karakterekkel.  
A résztvevők eljátsszák, profi stábunk pedig profi technikával, igény szerint akár drón vagy helikopter segítségével leforgatja, majd megvágja. A forgatás helyszíne lehet a cég irodája, telephelye vagy külső helyszín.
Már a program része lehet az is, hogy egy tréner közreműködésével a résztvevők kitalálják a koncepciót, megírják a forgatókönyvet, kiosztják a szerepeket, kiválasztják a forgatási helyszíneket, de lehetőség van arra is, hogy mindezeket mi készítjük elő, a szereplők pedig a forgatás előtt pár nappal már egy kész forgatókönyvet tarthatnak a kezükben.
A forgatás ideje a forgatókönyv és a helyszínek számának függvényében lehet pár óra, de akár egy teljes nap is. A filmben szerepelhetnek csak a kollégák, de akár ismert magyar színészek is.
Párhuzamosan több film is készülhet, amelyek aztán versenyre kelnek egymással.
A forgatást követően profi csapatunk elvégzi az utómunkálatokat, másnap este pedig sor kerülhet a premiervetítésre is, ahova a résztvevők a sztároknak kijáró vörös szőnyegen vonulhatnak be, majd a díjátadó következik, ahol a cég filmkritikusai kiosztják a legjobb női és férfi szereplőnek, valamint a legjobb filmnek járó díjat. A program happy enddel, azaz egy hatalmas partival zárul.

Karácsonyi videoképeslap: Szeretné ügyfelei, partnerei felé azt sugározni, hogy az Ön cége kivételes, kreatív, korszerű, ráadásul tele van pozitív és vidám emberekkel? Ha igen, akkor karácsonykor unalmas képeslap helyett küldjön valami jóval különlegesebbet a számukra. A videoképeslap meglepő, friss, személyes, informatív, ráadásul kiváló eszköz cége arculatának javításában. Maga a forgatás pedig egy szuper csapatépítő program.
Helyszíne a cég irodája, telephelye, raktára stb. lehet, a lényeg, hogy kapcsolódjon a szervezethez, hiszen ez a film kifejezetten a cégről szól.
A forgatókönyvet a résztvevők vagy profi stábunk írja.
A program összekapcsolódhat akár a cég karácsonyi partijával is, ahol levetítésre kerül az elkészült mű.

Kérje árajánlatunkat ITT.


Látvány-disznóvágás

Kövessen el velünk együtt egy kis disznóságot! Persze nem erőszak a disznótor, csak egy szuper jó program, kilépve a város forgatagából. Amit ígérünk: Eszem-iszom, dínom-dánom, garantáltan E-szám mentesen és antivegetáriánusan.
A résztvevők a péntek esti helyszínre érkezést követően másnap korán kelnek, vagy szombaton korán érkeznek, hogy búcsút vegyenek a disznótól, természetesen pálinkával koccintva az emlékére, mellé friss forró pogácsát majszolva, majd jöhet a munka dandárja, vagyis a disznó feldolgozása segítők közreműködésével. A vállalkozó kedvűek aktívan részt vehetnek a műveletekben, akinek meg nem fűlik a foga a daráláshoz, az abáláshoz, a vér- és a tepertősütéshez, töltheti a hurka és a kolbász helyett, akár az időt is, méghozzá a helyszín mini-wellness részlegén mindjárt a kolbásztöltő versenyt követően.
Persze mindeközben senki sem marad éhes, szomjas meg pláne nem, sőt a talpalávalóról is gondoskodunk. A finom falatokat pörgetős-kidobóssal (mínusz 1000 cal) vagy tapadós-simulóssal (mínusz 500 cal) dolgozzuk le.
A másnap garantáltan kemény lesz, de kárpótlásként a résztvevők egy-egy kis kóstoló csomaggal térhetnek haza a város forgatagába.

Az alapcsomag az alábbiakat foglalja magában:

 • Korlátlan pálinka és forralt bor fogyasztás 15:00-ig
 • Svédasztalos disznótoros reggeli és vacsora
 • Kétszemélyes kóstolócsomag/fő
 • Kiszolgáló személyzet
 • Böllér
 • Wellness szolgáltatások: jakuzzi, squash pálya, masszőr
 • Élő zene

Választható szolgáltatásaink erre a programra:

 • Vetélkedő szervezése, hagyományos falusi játékok
 • Lovaskocsikázás
 • Tánctanítás
 • Szállás
 • Pálinkakóstolás
 • Tréner
 • Meghívók
 • Műsorszervezés
 • Egyedi ajándékok – pl. kötények
 • Egyedi elképzelések

Már 12.000 Ft + Áfa/főtől
Kérje árajánlatunkat ITT.