Egyéb programok

Partnertalálkozó: Egy partnertalálkozó kiváló befektetés, hiszen páratlan eszköz a kapcsolatépítésben, az értékesítésben, a cég arculatának javításában. Éppen ezért nem mindegy, hogy mit kínálunk a partnereknek, hogyan reprezentáljuk cégünket.
Minden esetben a célközönséget ismerve, a vendégek igényeihez igazodva készítjük elő a rendezvényeket, akár teljes körű szervezést biztosítva, a meghívók elkészítésétől a köszönőlevelek elküldéséig.
Mindegy, hogy egy hagyományos fogadás megszervezését bízza ránk, vagy egy exkluzív utazást repülőgéppel a Balatonra, bármit elintézünk.  

Konferencia: A konferencia igen összetett rendezvény, amelynek az előkészítése és a lebonyolítása is nagy szakmai felkészültséget igényel. Vállaljuk konferenciák teljes körű megszervezését, de ránk bízhatja a rendezvény egy-egy elemét is.

Oktatás, továbbképzés: Vállaljuk kis- és nagycsoportos továbbképzések, tréningek leszervezését, a helyszíntől a technikán keresztül a témának megfelelő oktató felkéréséig.

Céges ünnepek, dolgozói rendezvények: jeles napok, évforduló, évzáró ünnepség, karácsonyi- vagy Mikulás parti, nőnap, gyereknap, nyugdíjas búcsúztató, sportnap, egészségnap, családi nap
A dolgozóknak szánt rendezvények nagyon fontos szerepet játszanak a vezetés és a munkavállalók, valamint a munkavállalók és a munkavállalók közötti kapcsolatok javításában, és kiválóan elősegítik a cégen belüli informális kommunikációt, arról nem is beszélve, hogy növelik a dolgozók lojalitását és motivációját.

Sajtótájékoztató, sajtótalálkozók: A sajtóval való kapcsolattartás minden cég számára fontos, hiszen a médiumokon, mint csatornákon keresztül lényeges információk juttathatók el a célközönségünkhöz. Egy sajtótájékoztató megszervezése során alapvető, hogy a számunkra releváns sajtó képviselői legyenek jelen, mint ahogyan az is, hogy az esemény lebonyolítása során erősödjenek a sajtókapcsolataink. A sajtólista és sajtómappa elkészítésétől a cateringen át az utómunkálatokig bármiben rendelkezésére állunk.

Kérje árajánlatunkat ITT.