Egyéb rendezvények

Konferencia: A konferencia igen összetett rendezvény, amelynek az előkészítése és a lebonyolítása is nagy szakmai felkészültséget igényel. Vállaljuk konferenciák teljes körű megszervezését, de ránk bízhatja a rendezvény egy-egy elemét is.

Oktatás, továbbképzés: Vállaljuk kis- és nagycsoportos továbbképzések, tréningek leszervezését, a helyszíntől a technikán keresztül a témának megfelelő oktató felkéréséig.

Céges ünnepek, dolgozói rendezvények: jeles napok, évforduló, évzáró ünnepség, nőnap, gyereknap, nyugdíjas búcsúztató, sportnap, egészségnap, családi nap

A dolgozóknak szánt rendezvények nagyon fontos szerepet játszanak a vezetés és a munkavállalók, valamint a munkavállalók és a munkavállalók közötti kapcsolatok javításában, és kiválóan elősegítik a cégen belüli informális kommunikációt, arról nem is beszélve, hogy növelik a dolgozók lojalitását és motivációját.

Sajtótájékoztató, sajtótalálkozók: A sajtóval való kapcsolattartás minden cég számára fontos, hiszen a médiumokon, mint csatornákon keresztül lényeges információk juttathatók el a célközönségünkhöz. Egy sajtótájékoztató megszervezése során alapvető, hogy a számunkra releváns sajtó képviselői legyenek jelen, mint ahogyan az is, hogy az esemény lebonyolítása során erősödjenek a sajtókapcsolataink. A sajtólista és sajtómappa elkészítésétől a cateringen át az utómunkálatokig bármiben rendelkezésére állunk.

 

Ingyenes tanácsadást és/vagy árajánlatot kérek