Esküvő

Minden esküvő egyedi, ezért célunk, hogy pontosan az igényeidhez igazodva tervezzük meg szolgáltatásaink bármelyikét, hogy az pontosan olyan látványt nyújtson, és pontosan oly módon töltse be funkcióját, ahogyan azt megálmodtad.

Olyan kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk esküvőkre, amelyek reményeink szerint különlegessé varázsolják a nagy napotokat, és a vendégeitek évek múlva is mesélnek majd róluk.

Fontos számunkra az innováció, így folyamatosan keressük az újabbnál újabb ötleteket, amelyek ámulatba ejthetik a násznépet, és még emlékezetesebbé tehetik az esküvőket.

Csokoládészökőkút

Professzionális csoki- és sajtszökőkútjaink remek kiegészítői bármilyen rendezvénynek. Prémium minőségű belga csokoládéink és speciális cheddar sajtszószunk gondoskodnak arról, hogy finom, LED emeletes bemutatótálunk pedig arról, hogy látványos legyen.

         

Árajánlatot kérek

Candy Bar

Az édesség bár remek kiegészítője gyerekzsúroknak, esküvőknek, de más rendezvényekre is ajánljuk az egyéni igényekhez alakítva, hogy mind a rendezvény stílusával, témájával, mind a dekoráció színeivel harmonizáljon.

Válassz az alábbi variációk közül, vagy fordulj hozzánk bizalommal egyedi kéréseddel.

Trendi Candy

Tartalma: Nyalókák, Gumicukrok, Töltött és töltetlen cukorkák, Kekszek, Mini csokoládék, Bon-bonok, Pillecukrok, Szalvéták, Dekoráció

Retro Candy

Tartalma: Kojak nyalóka, Télifagyi, Francia drazsé, Zizi, Macskanyelv, Vaníliás karika, Zserbó, Szalvéták, Dekoráció

Ami ezen felül rendelhető:

Macaron, Cupcake, Cake pop, Fánk, Mini vattacukor gép, Mini popcorn gép ellensúlyozandó az édes ízvilágot, Különféle gyümölcsökből készült limonádé

   

Árajánlatot kérek

Drink Bar

Nyáron lehűt, télen felmelegít... Nyári esküvőkre Limonádé bárunkat, téli esküvőkre Téli Teabárunkat ajánljuk.

Limonádé Bár: 5-6 féle limonádé friss gyümölcsökkel, színes, fedeles, vintage üvegpoharakkal, vidám asztaldekorációval

Téli Teabár: 5-6 féle teavariáció, különleges teakeverékek, kandispálca cukorral, gyümölcsökkel, fűszerekkel

 

Árajánlatot kérek

Gyereksarok

Vállaljuk esküvőkre gyereksarok telepítését, hogy a kicsik és a nagyok, a gyerekek és a felnőttek is önfeledten szórakozhassanak.

Mit tartalmaz a gyereksarok?

 • Óriás mesekönyv háttér
 • Óriás padló puzzle
 • Játékok: plüssök, építők, autók, babák, készségfejlesztők, szerepjátékok (konyha, supermarket), tűzoltóautó sátor, műanyag csúzdás játékház, mesekönyvek, társasjátékok stb.
 • Gyerekasztalok, gyerekszékek
 • Kézműveskedés
 • Arcfestés
 • Mese kvíz
 • Animátor, pedagógus
 • Egyedi igények

Mindezeken felül kérhető:

 • Vetélkedő szervezése oklevelekkel, nyereményekkel
 • Gyerekasztal: külön terítés a gyerekeknek dekorációval

   

Árajánlatot kérek

Székszoknya

Fehér színű spandex székszoknyáinkat ajánljuk esküvőkre. A szoknyák garantáltan gyűrődés mentesek, és elasztikus anyaguknak köszönhetően többféle formájú, nagyságú székre felhúzhatóak. Légies vonalak, könnyed elegancia.

Árajánlatot kérek

Fotósarok

A fotósarok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt remek programlehetőséget kínál. Sematikus vagy dekorált fotóháttér, mókás jelmezek, kiegészítők és/vagy fotópálcák, egy profi fotós, egy nagy csíííííííííííz és az elkészült kép, amit 24 órán belül továbbítunk. Ez a fotósarok.

   

Árajánlatot kérek

Fotókártya

Szeretnéd évek múlva is pontosan tudni, hogy mikor mondtál igent a ruhára? Szeretnéd az előkészületek legfontosabb momentumait megörökíteni? Ha igen, akkor ezt a különleges kártyacsomagot éppen Neked találták ki.