Gyerekzsúr

Kisebbeknek, nagyobbaknak, fiúknak, lányoknak, akár teljes körű szervezéssel.

Szeretnél egy szuper zsúrral kedveskedni gyermekednek? Szeretnéd, ha minden kis vendég nagyszerűen szórakozna?

Ha igen, akkor jó helyen jársz. Képzelj el egy olyan gyerekpartit, ahol mindamellett, hogy a kicsik jól érzik magukat, a felnőttek is nyugodtan hátradőlhetnek.

Hercegnő, kalóz, sztár vagy szuperhős? Bármi lehetséges! Keress minket bizalommal, hogy valóra válthassuk gyermeked álmait!

Dekorációk készítése: Egyedi, az ünnepelt személyiségéhez leginkább illeszkedő meghívót és dekorációt készítünk. Mondd el nekünk, hogy mi a kedvenc meséje, tantárgya, melyik állat, mesehős, szuperhős stb. a kedvence.

Műsor- és programszervezés: Bábszínház, bohóc műsor, bűvész műsor, énekesek, zenekarok, arcfestés, csillámtetoválás, karikatúra rajzolás, kincsvadászat, PS4 játékok, Kézműves sarok

 

Vetélkedő, játékok: 8-10 játékos feladat, amelynek minden eszközigényét biztosítjuk, és természetesen a vetélkedőt a témához és az ünnepelthez igazítjuk. Szuperhősnek vagy éppen hercegnőnek beöltözött animátoraink fokozzák a hangulatot. 

 

Fotósarok: A fotósarok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt remek programlehetőséget kínál. Fotóháttér, mókás jelmezek, kiegészítők és/vagy fotópálcák, egy profi fotós, egy nagy csíííííííííííz és az elkészült kép, amit 24 órán belül továbbítunk. Ez a fotósarok. Bővebb infó ITT.

 

Candy Bar/Limonádébár: Vattacukor, Candy Bar, Csokiszökőkút, Mini-falatok, Mini Popcorn gép, Édes- és sós aprósütemények, Torta, Limonádébár

Minisztár Party: A JGYPK Szabadidőközpont Kávézó ad helyet a Minisztár Partynak, ahol minden technika rendelkezésre áll ahhoz, hogy a gyerekek igazi sztárnak érezhessék magukat. A színpad és a mikrofon csak a kicsiké.  Mini diszkó,  Zene és tánc, Guitar Hero, Mennyei finomságok, Ki mit tud vetélkedő...

 

Árajánlatot kérek