Leánybúcsú

Ajánlatunk Leánybúcsúra

Vetélkedő: 10-12 humoros feladat, amelyeket a menyassznyhoz igazítunk, és amelynek minden eszközigényét biztosítjuk. A résztvevők 4 csapatban játszanak együtt, és egy speciális, témájában az eseményhez illő játéktáblán lépkednek a bábuikkal. Ha egy csapat a táblán borítékmezőre lép, egy kellemes vagy kellemetlen meglepetés várja. A vetélkedőn igény esetén kültéren, idegenek bevonásával megoldható feladatok is szerepelhetnek. Példák a feladatokra: menyasszony kvíz, sztárpárok játék,  hazugságvizsgálat, italfelismerő játék, cupido, szerelmi vallomás, zenefelismerő játék stb. A vetélkedőt pedig mi más követhetné, mint egy hatalmas party, DJ-vel és karaoke-val.    

Játékok a menyasszonynak: A vetélkedővel ellentétben, itt a humoros játékokat, amelyekhez minden eszközt, kelléket biztosítunk, a menyasszony oldja meg, a többi résztvevő pedig csupán a segítségére van. 10 feladat, amelyek többsége beltéren, egy-két játék kültéren valósítható meg idegenek bevonásával. Példák a játékokra: vőlegény kvíz, felelsz vagy mersz, szerelmes kincskeresés, nyakkendőkötés, szerelmi vallomás, vőlegény puzzle stb.

 

Árajánlatot kérek

Chippendale show: Erotikus showműsor akrobatikus elemekkel. (Kiegészítő szolgáltatás, a műsor önállóan nem, csak más programelemekkel együtt kérhető.)

Fotósarok: A fotósarok remek programlehetőséget kínál. Fotóháttér, mókás jelmezek, kiegészítők és az esemény témájának megfelelő fotópálcák, egy profi fotós, egy nagy csíííííííííííz és az elkészült kép, amit 24 órán belül továbbítunk. Ez a fotósarok.

   

Kisfilm készítése a menyasszonyról: Egy humoros, kb. 5 perces, képekből, videókból készült, feliratokkal, effektekkel, az ara kedvenc zenéivel felturbózott kisfilm, amely természetesen csakis róla szól. Közösen való megtekintése nagyon jó megalapozója lehet a leánybúcsúnak. Adott esetben lehetőség van arra is, hogy a barátok, rokonok üzenjenek a menyasszonynak, amely felvételek szintén szerepelnek a filmben. A vetítés idejére moziteremmé varázsoljuk a helyszínt.

Catering:

Hideg ételcsomag1

 • Extra szendvicsek (formakenyér, fodros salátalevél, vajkrém/tojáskrém/tonhalkrém, Pick szalámi, sonka/lazac, uborka, búzacsíra)
 • Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
 • Sós aprósütemények
 • Bekészítés: svédasztal (szalvéták, díszítés)

Hideg ételcsomag2

 • Hidegtál (Kaszinótojás, tormakrémes sonkatekercs, hústekercsek 3 féle töltelékkel, sonkás sajttekercs, tésztasaláta, burgonyasaláta, franciasaláta
 • Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
 • Sós aprósütemények
 • Bekészítés: svédasztal (tányérok, evőeszközök, szalvéta, díszítés)

Meleg ételcsomag

 • Sültes tál (3 féle húsos és 3 féle vegetáriánus, 3 féle köret, saláta)
 • Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
 • Sós aprósütemények
 • Bekészítés: svédasztal (tányérok, evőeszközök, szalvéta, díszítés)

(Kiegészítő szolgáltatás, csak más programelemekkel együtt kérhető)

   

Csokoládészökőkút: Professzionális csokiszökőkútjaink remek kiegészítői bármilyen rendezvénynek. Prémium minőségű belga csokoládéink gondoskodnak arról, hogy finom, LED emeletes bemutatótálunk pedig arról, hogy látványos legyen.

 

Filmforgatás: Egyedi, különleges és kreatív program a filmforgatás, amely során lehetőség van casting nélkül is egy film szereplőjévé válni, és megtapasztalni a sztárok életét. Lehet remake, spin-off, crossover vagy egy teljesen új sztori, teljesen új karakterekkel.  A résztvevők eljátsszák, profi stábunk pedig profi technikával, igény szerint akár drón  segítségével leforgatja, majd 3 nap alatt megvágja, effektekkel, stáblistával stb. látja el. A forgatáshoz szerepkártyákat, igény esetén kész forgatókönyvet, jelmezeket és egy kellékdobozt is biztosítunk. A forgatás ideje: minimum 3 óra, és a kész mű természetesen happy enddel zárul, amelyet akár az esküvő vendégei is megtekinthetnek.

Hajókázás a Tiszán: Szuper buliindító koraesti program lehet egy sétahajózás a Tiszán a képen látható exkluzív katamaránnal. A 30 perces vagy 1 órás út során lehetőség van fotókat készíteni a kapitánnyal, vezetni a hajót, elfogyasztani egy jó pezsgőt, bort vagy koktélt, és élvezni az élményt! Tengeribetegség kizárva!

Árajánlatot kérek