Leánybúcsú / legénybúcsú

Űzd el a gonosz szellemeket, és vess véget egy hatalmas bulival a szingliségnek!

A legénybúcsú hagyománya egészen az ókorig nyúlik vissza, Spártában ugyanis az ártó szellemeket kergették el vele, méghozzá oly módon, hogy edényeket ütöttek össze nagy zajt csapva ezzel. Ma már természetesen más a cél és más a mondanivaló, hiszen az esemény lényege az agglegény lét méltó elbúcsúztatása általában egy hatalmas buli kíséretében. Napjainkban már természetesen a hölgyek sem maradhatnak ki a jóból, ugyanúgy joguk van megünnepelni szingliségük végét.

Amit kínálunk:

 • Megspórolt idő és energia
 • Profi szervezés
 • Minden, ami szükséges egy igazán emlékezetes, feledhetetlen estéhez

Szolgáltatások:
(Az alábbi szolgáltatások mindegyikét kínáljuk, de külön-külön is kérhetőek, illetve egyedi igényeket is kielégítünk)

 • Meghívók készítése, kiküldése: Egyedi meghívók vagy meghívódobozok készítése. A meghívódoboz apró kellékeket, eszközöket tartalmaz a partihoz (pl. szivar, kitűző, világító gyűrű, sörnyitó stb.)
 • Helyszín
 • Programszervezés: Karaoke; Karikaturista; Kocsmajátékok: póker, darts, csocsó, Guitar Hero stb.; Fogadalom: egy frappáns kis fogadalom, amiben az ifjú pár humoros formában megfogadja, hogy mindent megtesz a házasság sikere érdekében; Limuzin bérlés; Sétarepülés; Látvány-disznóvágás: egy igazi dínomdánom sok-sok disznósággal; Filmforgatás: konkrét forgatókönyv alapján profi stábunk segítségével egy a mozifilmekhez hasonló alkotás készül, amelynek a főszereplői természetesen Ti vagytok; Asztrológus, Számmisztikus; Élő svédasztal; Rúdtánc oktatás; Jelmezek biztosítása a parti stílusához igazodva; Játékok, vetélkedő: 10-15 kipróbált, humoros feladat, amelynek minden eszközigényét biztosítjuk. Pl.: vőlegény/menyasszony kvíz; Sztárpárok játék; Kaparj (egyedi kaparós sorsjegyekkel); Hazugságvizsgálat; Árverés stb.

 • Műsorvezetés: Ceremóniamesterünk levezeti a vetélkedőt, segít, asszisztál, koordinál, konferál stb.
 • Műsorszervezés: Erotikus showműsorok, Koktél show, Mentalista show, Énekesek, zenekarok, táncosok stb., DJ
 • Dekoráció: A témához és az esemény jellegéhez igazodó dekorációval tesszük fel a pontot az i-re. Kérhető virágdekoráció, fénydekoráció (füzérek, függönyök, világító lampionok), lufiszobrok, székhuzatok, függő papírdekorációk stb.
 • Catering: Vattacukor, Candy Bár, Édes és sós sütemények, Miniszendvicsek/hamburgerek és/vagy falatkák, Egytálételek, Ital- és csokiszökőkút, Koktélbár, Bor-, pálinka vagy sörkóstolás stb.
 • Fotó/Videó: Az emlékezetes pillanatokat márpedig meg kell örökíteni. Mire emlékszünk vissza a legszívesebben? Természetesen életünk különleges eseményeire. Fotósunk a rendelkezésedre áll, sőt a kész képekből igény esetén készítünk egy zenés kis összeállítást is. A fotózáson túl videó szolgáltatást is nyújtunk, a nyers felvételeken túl egy hosszabb-rövidebb vágott anyagot is átadunk.  

 • Egyedi ajándékok, kiegészítők: Humoros Túlélőpakk a házassághoz (8-10 egyedi ajándék humoros leírással a házasság túléléséhez); Partykiegészítők a vendégeknek és a párnak (Szerelem zsetonok, egyedi póló, fehérnemű, vállszalag, kitűző, bátorság jelvény, fejdísz, ékszerek, szemüveg, harisnyakötő, leánybúcsú bizonyítvány, bilincs, korbács, felfújható nő és férfi illetve egyéb pajzán kiegészítők)

Kérje árajánlatunkat ITT.