Musical és Operett Napok

Első alkalommal 2010. szeptember 16-18. között került megrendezésre a Musical és Operett Napok és azon belül A Musical Hanga Énekverseny, amelyre az országhatáron innen és túlról több mint 100 énekes érkezett, hogy összemérjék tehetségüket musical és operett kategóriában. A szakmai zsűri tagjai dr. Maczelka Noémi zongoraművész, főiskolai tanár, az SZTE JGYPK Ének-Zene Tanszékének vezetője, Márok Tamás a Városi Televízió szerkesztője, műsorvezetője, Németh Attila a Budapesti Operettszínház művésze és Németh József operaénekes, Liszt-díjas Érdemes Művész voltak.

A grandiózus verseny helyezettjei a Budapesti Operettszínház két művészével, Németh Attilával és Szabó P. Szilveszterrel közösen léphettek színpadra, valamint további értékes nyereményekkel gazdagodtak, a 2011-es verseny első helyezettjei például a Szegedi Szabadtéri Játékokon való szerepléssel.

A program eddig összesen három alkalommal csábította Szegedre az ország legtehetségesebb énekeseit, reményeink szerint az idén pedig negyedik alkalommal is megrendezésre kerül.

     

Részletek hamarosan!